Reacties op: GH vs EH Battle - Deel 1 (volgens de GuEsD Hunters) Stuur ook een berichtje
Terug naar verslag
Ben • 21-04-2008   

Eht jullie gingen een dagje vissen, heb met die Spray niet veel succes gehad ( sorry) de damens die er wel op af kwamen waren ongeveer de rolator leeftijd en lekker harig.

Maar nogmaals succes hoor en kijk niet te veel op die andere site want dan loppt het dun de broek uit en dan heb je andere sprays nodig.

hoor je nog

gr. ben


EHR • 21-04-2008   

Bind aan die haak!


EHT • 21-04-2008   

@Ben: De enige reden waarom de EH's de battle niet winnen, zou zijn omdat ik mijn magische spray niet bij me heb... en die ligt bij... oh ja...
Bedankt voor je vertrouwen! hehe...

We slachten die guEsdHunters. En dan laten we jou ook meteen een poepie ruiken!


Ben • 19-04-2008   

heb geen voorkeur maar als ik de reacties lees staat het nu 1-0 voor de GH ers, sorry EH ers maar dit gaat verdomd moeilijk worden kwam net nog GHP tegen en die ging met een behoorlijke zak met juiste handel( na regelmatig telefonisch ondehoud met andere GH ers) bij de snoekbaars vandaan.


re: 2cv vs Ferrari
EHT • 19-04-2008
  

Rolo bedankt voor je (h)eerlijke reactie.
Goed om te zien dat zelfs jij (en.... ik had het niet verwacht, zeg ik eerlijk) inmiddels volmondig durft toe te geven dat de EdHunters vrijdag gaan winnen. En dat je ook nog aanbiedt om een groot deel van de catering op je schouders te nemen. Wij hebben niet echt een sterke voorkeur voor merk bier (zolang het maar geen brouwers of jager bier is. geen jager want we zijn geen cannibalen).
Eén kratje voor de Hunters is voldoende enne.. vergeet niet om voor jullie zelf ook wat mee te nemen.
Maar nogmaals: klasse dat je zo'n eerlijk bericht durft te sturen.

Ik heb sinds van de week een geweldig nuttig programmaatje geïnstalleerd op mijn PC.
Dit programma filtert binnen gekomen berichten op: krachttermen, verkoopargumenten, narcistische leuzen, zelfverheerlijking, klinkklare nonsens en prietpraat en gewauwel in het algemeen.
Het programma heet Norton Bullshitkiller v 2.0
Het laat alle termen die aan bovenstaande voldoen weg, waardoor mail en berichten veel sneller te scannen zijn op de daadwerkelijke inhoud van de tekst. Tevens vult het programma zelf woorden aan, zodat de feitelijke boodschap nog steeds leesbaar blijft. Scheelt veel tijd.
Maar goed dit terzijde.

Leuk om een bericht van jou te ontvangen (weliswaar in telegramstijl) waarin je duidelijk aan de rest van de wereld meegeeft wie vrijdag als winnaars uit de strijd gaan komen.
Voor de volledigheid hier het bericht dat door Norton Bullshit Killer is gescreend.

2cv (champ vissen) vs Ferrari
...een edhunter...geniet...
Het is eigenlijk een beetje zielig...de guEsdHunters...kijken...zwart... Teringhard
Misschien...als de guEsdHunters...om één hengel huilen. Ik schaam me nu al eigenlijk.

Mannen. EdHunters
Rappe Babbel. GuEsDhunters

Pfrt [typingerror corrected: suggested change] PEUT...gaat...ondertussen druk over...het bier...en...de bbq
Meer heeft een echte kerel niet nodig.
Een liefhebber van... www.edhunters.nlEHR • 19-04-2008   

Ah... ik begrijp dus goed dat er geen bier gehaald hoeft te worden voor onze `gasten`. Dat scheelt weer tillen.


2CV vs Ferrari.....
Rolo • 19-04-2008
  

Het leven van een EdHunter gaat niet over rozen. Geniet nog even een laatste weekje van deze site want het is niet ondenkbaar dat vrijdag aanstaande de boel op zwart gaat. De blamage die de jongetjes Edjes staat te wachten zal in hun koppige bekkies immers onverteerbaar blijken.

Het is eigenlijk een beetje zielig. Ik bedoel een 2CV gaat het nooit winnen van een Ferrari zelfs als zijn alle banden lek van die laatste. De guEsDhunters zitten in kuipjes en kijken naar een geel logo met een zwart, steigerend paardje. Hard gaan ze, hard, teringhard.

De “battle” (gaaaaaaap!), gaat om officieel om 7.00 uur van start, dan mogen de hengels er in. Dat is goed. Misschien is het een idee als de guEsDhunters om 13.00 uur beginnen? Eén hengel per persoon, dat is voldoende. Meer dan voldoende om die hoogbollige Edjes om klokslag 14.00 uur aan het huilen te krijgen. Ik schaam me nu al eigenlijk, ik ben immers tegen mishandeling, ook mentale.

Sommige mensen verdoen hun leven met zoeken. Anderen vinden. De guEsDhunters zijn vinders. Need I say more?

Battle? Ach, armpje drukken met een 5-jarige is ook een wedstrijd maar winnen zal nooit de zoete smaak schenken als wanneer je een gelijkwaardige hebt gecrusht. Het zou de EDhunters netjes staan als zij hun kleuterniveau zouden erkennen. De onontkoombare vernedering zou daarmee op voorhand een iets worden verlicht.

Kale mannen. Dikke buiken. Een staart. Een kapotte Philishave. Zwijgende piepers. Steekwoorden. Edhunters.

Kromme hengels. Een alsmaar harder druipend net. Gedistingeerd, strak gekapt, millimeters zilvergrijs: GH-Peet. Player, 8-pack, rappe babbel, ladiesman: GH-Arthur. Wuivende lokken, haviksogen, diep inzicht: GH-Peut. Steekwoorden. GuEsDhunters.

Pfrt. Het gaat nergens over. De Edjes roepen stoer : “Niks gezellig, Knikkers!” maar maken zich ondertussen druk over wie het bier meeneemt en wie de bbq moet sjouwen. 4 sneetjes volkoren met ouwe kaas en een thermos sterke leut. Meer heeft een echte kerel niet nodig. Maar maak dat een liefhebber van ontsporende treinen-herrie maar eens wijs. Zucht….

De laatste week www.edhunters.nl, geniet (???) er nog even van.....


EHT • 16-04-2008   

U begrijpt allen dat de guEadHunters op zeer gespannen voet met de waarheid staan met deze kronkelige versie en weergave van de avond!!


Terug naar verslag