De Bij Hengel ___ 27-02-2008 EHD Visverslagen Index 
Reacties (2) Reageren?

Woensdag ochtend 8.45 ging de dag voor ons echt van start.
Na een uurtje rijden en wat rond kijken zaten we in de boot met links en rechts een hengel met dood aas en zo nu en dan lagen we ergens stil en gooiden we wat met plastic.

Na een uur was er en vis verspeeld op dood aas en ik zelf mocht een kleine snoek landen op een stuk rubber.
Dat was best een goed begin als je binne het uur 2 aanbeten hebt gehad dan ga je ervan uit dat de dag wat gaat brengen? Niet dan?

Nou het was dus helemaal klote voor de rest, we hebben gegooid met alle soorten kunstaas die je maar kan bedenken en alle snelheden van de electrische motor uitgeprobeerd om maar succes te krijgen.
om een uur of 16.00 besloten we te stoppen en de boot terug te varen naar de legplaats, ongeveer een 45 min varen.
Natuurlijk toch nog even met een dood aasje erachter en met een bij hengeltje met een makreel eraan.
Dit bij hengeltje lag ongeveer een meter achter de motor en had de gehele dag dus ook nog niets gedaan.

Vijf minuten voordat we bij de legplaats van de boot zijn zagen we samen dat de bij hengel als een hoepel het water indook en Dennis pakte hem om de vis te haken.
Dit lukte meteen en we zagen meteen dat er een beuker aanhing, hij kwam even boven om vervolgens diep in het water weg te duiken.
Een mooie dril volgde op het lichte hengeltje en na een paar minuten mocht ik het gevaarte scheppen en in de boot leggen.
Na het meten bleek het een mooie hele dikke 105cm te zijn en zo werd een dag - die toch al erg gezellig verlopen was- toch nog even behoorlijk op gepimpt door deze dame.

De laatste keer 108cm voor mij en nu 105cm voor dennis, als deze trend zich voortzet in onze visdagen is de volgende knaller dus weer voor mij.

Ik kan niet wachten tot 1 juni!!!

-EHD

Ps. De meest vreemde zwemtrappen gezien??