Nachtelijke Taferelen... ___ 29-07-2006 EHD Visverslagen Index 
Alle sessie-foto's (3) Reageren?

“Tom kan je even wakker worden? We hebben wat hengels in de knoop en hebben die van jou moeten knippen, moet je even een nieuw lijntje opzetten.” EHR probeert zijn broer EHT wakker te krijgen zo rond een uur of drie s’nachts en we weten allemaal dat dat geen leuke klus is, en dat zal blijken.


“Godverdomme!! Kan ie ze eigen lijn niet knippen en heb ik dat de tering etc. etc.”
EHT gaat tekeer als een waanzinnige, trekt hengels uit mensen hun handen, gaat er vervolgens mee gooien (blijkt later gebroken) en jaagt de rest van de Ed Hunters tegen zich in het harnas.

EHR heeft er duidelijk genoeg van en gaat hengels inhalen, EHT vraagt zich dan weer af waarom?? (Ik weet het wel.)

“Nou jongens bekijk het maar even, ik ga nog een paar uur slapen”, zeg ik (EHD).
“WAT SLAPEN!! Lekker dan en nu laat je mij zitten hier.” EHT zit nog steeds met een nachtelijk humeur op een visstoel.

Ik wil op dit moment niet praten met mijn visvriend, omdat ik weet dat het geen enkel nut heeft op het moment, dus ga ik maar even zitten en steek een sigaret op.

Volgende keer die twee broers niet meer bij elkaar in een tent leggen, dat is niks denk ik nog bij mezelf.
Het leuke van het verhaal is dat EHT al 2 runs heeft gemist en wij zijn hengel al een keer uit de knoop hebben gehaald (ongeveer 15min werk!).

Maar ja, een half uur verstrijkt en de rust keert langzaam weder in het Ed Hunter kamp.
EHR maakt even duidelijk aan EHT dat zijn gedrag ERG overdreven en vervelend is en EHE en EHD steunen hem in deze visie.

Al met al een drukke nacht en niet alleen qua vissen zoals te lezen is.

EHR en EHT hebben de halve middag al zitten vissen en de avond en de halve nacht en hebben 1 run gehad die ook nog werd verspeeld (zeer jammer). Misschien dat de gebroeders hierdoor ook iets sneller aangebrand waren als anders (ik hoop het maar)?

EHE en ikzelf vingen nog 3 vissen (waaronder een hele mooie rijenkarper) en verspeelde er ook nog 2, omdat bepaalde lijnen maar steeds door elkaar gingen op overigens onverklaarbare wijzen?
Normaal hebben we dit probleem namelijk redelijk goed onder controle, maar vannacht dus niet.

Volgende keer gaat het vast beter en laten we eerlijk zijn als je een twintiger hebt gedrild dan kan je wat meer hebben als dat je een nacht zit te blanken, zo is dat nou eenmaal.

Verder een sessie gehad waar, ondanks het ietwat negatieve verhaal hierboven, toch ook weer een hoop is gelachen, gegeten en is gedronken (misschien dat je daardoor zo slecht wakker wordt?)

We hebben verder nog wat plannen gemaakt voor volgend jaar naar Frankrijk en het ziet ernaar uit dat iedereen mee gaat.
Van de week maar even met EHT een avondje gaan zitten en hopen dat ie een run of 8 krijgt dan laat hij volgende keer hopelijk zijn humeur thuis….hehe.

-EHD