6-7 mei ? De Knal-sessie ___ 06-05-2006 EHD Visverslagen Index 
Alle sessie-foto's (5) Reacties (2) Reageren?

6-7 mei ging het dus gebeuren.
4 Ed Hunters op een plek waar 3 dagen voor de sessie door ons zelf op een avond een 16 , 21 en 20 pond werd gevangen. Het zou een spektakel worden en dat werd het ook maar niet echt qua vissen.

De verslagen met tijden en gewichten en piepers en fluiters die zijn en komen er nog genoeg dus dit verslag steek ik in een iets ander jasje als normaal.
16.00 werd ik gebeld en hoorde reeds dat mijn vismaten voor vanavond de stek al hadden bezet en dat bleek geen slechte zet nadat er al meerdere vissers kwamen kijken voor 18.00

EHG presteerde het om bij het inleggen van de 1e hengel een run te forceren voordat deze goed en wel in de steun lag en de trend was gezet zo leek het.
Slaapzak en luchtbed/mat waren weer eens vergeten door anderen en werden nog even snel gehaald.

Toen ik (EHD) om een uur of 18.30 aankwam was het kamp verdeeld over 2 stekken en in het midden was een gezellig samen komen gemaakt.

EHE kreeg de 2e run nadat de hengel een 45min daarvoor was verlegd en de 2e lag op de kant.

Ik mocht mijn eerste vis om 21.30 begroeten en dit bleek een behoorlijke vechter want ik was overtuigd van 20 maar het bleek een gedrongen vis van 15 te zijn.

Een vriend van mij kwam nog even een biertje drinken en vlak erna werden we vereerd met hoog bezoek want de peuteraar kwam even langs tuffen op de gouden bij.
Al snel zaten we met zijn vijven te praten over vissen en stekken (ron was inmiddels vertrokken) en over het oogsten van buffels in deze tijden.

De piepers bleven verdomd stil terwijl de verwachting toch KNALLEN was?

De peut die zou nog gaan voeren en vissen de volgende ochtend maar al snel bleek dat een avondje Ed Hunters toch best gezellig bleek te zijn toen om 0.00 een wodka extract werd open getrokken en de voornemens van de vis goeroe toch wat aan de kant werden gezet.

Gesprekken over een pondje rosbief , pakhuizen en andere duistere zaken volgden elkaar in een razend tempo op en er werden tussendoor nog wat duistere foto?s gemaakt van wat op zijn minst gezegd rare taferelen.
De piepers bleven op een halve run na ijzig stil?
Wat is dit toch weer?
Ik heb vorig jaar met EHE een zelfde ervaring gehad na een top week een heel slecht weekend?

Rond de klok van 1.30 ging de peuteraar ervandoor en wij wensen hem een goeie reis naar huis.
Dat wensen niet of bijna nooit uitkomen dat bleek de volgende ochtend toen ik een sms las op mijn telefoon.


De peuteraar bleek op de terugweg te zijn gevallen en de schouder lag aan diggelen. Die maakt een geintje dacht ik en ik belde , fuck het is echt waar zei ik tegen EHT die meteen in een mineur stemming de tent verliet.

Wat een klote einde van een gezellige avond en het vissen was ook al niet jut van het mede omdat er geen 20er was geland en EHE en EHG na de twee snelle vissen geen run meer hadden gehad.
Ik mocht er zelf in de nacht nog een kleintje vangen en een mooie 15p van 80cm die bij het fotograferen echt helemaal strak stond , misschien een gabber karper?

Wij wensen de peuteraar het allerbeste met de schouder en hopen niet dat hij door dit voorval niet meer durft langs te komen bij de hunters.

Wij willen graag nog een keer vissen of gezellig een biertje drinken met je en laten we maar hopen dat de schouder snel de oude is en dat er weer gedrild kan worden.

Ik kan de peut ook bij deze melden dat als er wat is wat wij voor hem kunnen doen hij ons altijd kan bellen mede omdat ik er toch een heel kut gevoel bij heb bij wat er is gebeurd.

- EHD