Een nieuwe Hunter is geboren ___ 02-02-2006 EHD Visverslagen Index 
Reacties (4) Reageren?

Een tijdje was er bij de Ed Hunters het idee om een nieuwe Hunter in te lijven. Het betrof een oude vriend wie vooral het laatste jaar veel met ons mee gevist heeft. Er was echter een ding wat hij miste om een echte hunter te worden en dat is de voorliefde voor Iron Maiden.

Je moet Maiden leren luisteren en ervan kunnen genieten en dat moet dan het aankomende jaar maar aangeleerd worden.
Buiten het laatste waren we het erover eens dat Nils maar een mede-Hunter moest worden en dus werd er een avondje afgesproken met de man in kwestie en deze dacht dat alleen EHT en ikzelf ( EHD) zouden komen.

Om het geheel nog een beetje geheim te houden lieten we EHG en EHR achterwege in de afspraak, maar natuurlijk wilden die een gezellig avondje met wat karpervrienden niet missen.
Je kan voor een afspraak met je visclub maar ??n passende plek bedenken in Amsterdam en dat deden we dan ook, om een uur of 18:00 zouden we in de Karpershoek zijn.

18:00 precies arriveerden EHR en EHD tegelijkertijd en na een paar biertjes waren EHG en Nils ook gearriveerd.

Nils was wat verward door de twee Ed Hunters die hij niet verwachtte, maar vond het wel gezellig.
18:20 was daar ook EHT met de nodige attributen voor de huldiging en na nog een biertje te hebben besteld werd de toen nog doodgewone Nils benoemd tot onsterfelijke Ed Hunter (Ed Hunter Elnilio) EHE.

De bijbehorende spullen waren twee T-shirts en een mooi shirt met lange mouwen, ook het petje ontbrak niet en onze nieuwe karpervriend was er zichtbaar gelukkig mee.

HONGER
was nu het volgende punt op de agenda en een heerlijke vleesgeur aan de overkant van de straat konden we niet voorbij lopen.
Het Argentijnse restaurant had nog een tafel voor vijf en we bestelden dat het een lieve lust was.

?De heren hebben honger zeker? zei de ober in een mooi pak nog spottend toen hij de bestelling opnam.

Toen hij de tafel na een voorgerecht en een flink hoofdgerecht met veel extra garnituren (o.a. een geroosterde knoflook die de volgende dag niet bij iedereen in goeie aarde viel) kwam afruimen was het inderdaad wel duidelijk dat de heren honger hadden ja.

Op de tafel stond niet veel meer dan wat lege borden hier en daar nog een patatje en een leeg saus bakje, zelfs een zwerver die uit een vuilnisbak eet zou niet vrolijk worden van dit tafereel.

Een sigaartje lijkt me nu wel op zijn plaats hoor ik de kersverse Hunter zeggen en er komt daar even een doos sigaren op tafel, wat een knallers zeg!
Lekker een kopje koffie met de nodige drankjes erbij en het feest was compleet.

We gaan een nieuw visseizoen tegemoet en hopen dat we lekker wat gaan joekelen met ze allen.

EHE namens alle Ed Hunters nogmaals welkom bij de club en ik vind het nu al gezellig.

-EHD