GuEsD Hunter Sessie ___ 18-07-2005 EHT Visverslagen Index 
Reacties (4) Reageren?

Ik had afgesproken met mijn vriend Peet om vanavond lekker een hengeltje uit te gooien in de polder.

We hadden al een paar keer op de karper gezeten maar tot op heden had guEsD Hunter Peet zijn nieuwe hengel nog steeds niet kunnen ontmaagden.

Ondanks dat het weer er overdag onheilspellend uitzag, toch naar de kruising; een stek waarvan we nog steeds niet wisten of het echt een Stek was of gewoon een plek aan een waterkant waar van zijn levensdagen geen vis zou bijten.

Toen de hengels erin lagen begon het te regenen.

Snel de pluutjes gepakt; spullen onder de eerste plu en Peet en ik onder de tweede. Terwijl we erg veel muggenbulten vingen van, ondanks de regen toch hardnekkige, muggen, verklapten onze piepers niets van enige vangst.
Net toen Peet rond half twaalf een sanitaire pitsstop maakte, blies zijn hengel aan de waterkant de verlossende fluittoon. Heel even dreigde de gehaakte karper een vlucht in het riet te kiezen, maar Peet drilde hem rustig een andere kant op en binnen 5 minuten lag de trofee op de kant.

Helaas ging de rest van de avond in stilte voorbij. Peet van harte met je eerste karper op deze hengel en dat er nog maar velen mogen volgen!

-EHT

Ps. En morgen nou eindelijk een landingsmat kopen!!!