Eerste Sessie 2005 ___ 28-03-2005 EHD Visverslagen Index 
Reageren?

De eerste sessie van 2005 werd er eentje met 3 Ed Hunters , namelijk EHT , EHG en EHD. We bezochten de polderstek die afgelopen seizoen een hoop mooie vissen heeft opgeleverd.

Het is wel zo dat we vorig jaar de plek vanaf mei bevist hebben en daar nooit hebben geblankt. Wat doet zo een plek begin april met 10-12 graden , daar is een manier voor om het te ontdekken en dat is vissen maar!!!!

2 dagen wat voer in het water gemieterd en 2e paasdag met goede moed op pad. EHT en EHG arriveerden om 06.30 bij mij thuis en even voor 07.00 waren we op de stek. 5 karper hengels en 2 hengels met een dobber en wurmen , maïs en brood werden in stelling gebracht.

Wie zich de 2e paasochtend kan herinneren weet het al……een hoop regen waarbij hele stevige buien viel ons ten deel. We vingen letterlijk geen klote……..een piep van EHT’s pieper is het enige wat ons een fractie van een seconde deed opschrikken.

Niet getreurd , het seizoen van 2005 is begonnen en ondanks de blank een geweldige ochtend gehad. EHG had het na een jaar te hebben overgeslagen ook naar de zin en kijkt uit naar de volgende sessie.

Het klinkt raar maar met een goed gevoel reed ik naar huis ??? hoezo dat dan?.?? Het vis seizoen voor de EDHUNTERS is begonnen en duurt nog een hele tijd..!!!!!

-EHD